Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Tro Og Menneskelig" by Bediüzzaman Said Nursi # eBook PDF Kindle ePub Free

Tro Og Menneskelig

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Tro Og Menneskelig
  • Author : Bediüzzaman Said Nursi
  • Release Date : January 14, 2015
  • Genre: Islam,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 277 KB

Description

Tro /Iman er både lys og styrke. Ja, en som oppnår sann tro /Iman kan utfordre hele universet og bli berget fra presset fra hendelser i henhold til styrken i sin tro. Ved å si «Jeg plasserer min tillit til Gud /Allah» reiser han gjennom fjellendte bølger av hendelser i livets skip i fullstendig trygghet.

Tro / Iman gjør mennesket til menneske, faktisk gjør det mennesket til en konge. På grunn av dette er menneskets grunnleggende plikt tro / iman og bønn. Vantro gjør mennesket til en ekstremt kraftløst beist.

Ut av tusenvis av bevis i denne saken er forskjellene i måten dyr og mennesker kommer inn i denne verden på en klar indikasjon og avgjørende bevis.

 

Ja, disse forskjellene viser at menneskeheten blir menneskeheten gjennom tro. For når dyr kommer inn i verden, kommer de ferdige i alle punkter i henhold til sine evner, som om de har blitt perfeksjonert i en annen verden; det vil si at de blir sendt. De lærer alle vilkårene for sine liv, sine forhold til universet, og livets lover, enten på to timer eller to dager eller to måneder, og blir dyktig i dem. Dyr som spurver og bier oppnår på tjue dager evnen til å overleve og kyndighet i sine handlinger som mennesket kun oppnår etter tjue år; det vil si, de er inspirerte med dem.

Dette betyr at dyrenes fundamentale plikt ikke er å bli perfeksjonert gjennom læring og fremgang gjennom å skaffe kunnskap, heller ikke ved å søke hjelp og tilby bønn ved å vise sin kraftløshet, men i henhold til deres evner til å arbeide og opptre. Deres plikt er aktiv tilbedelse.


Mennesket trenger de fleste variasjoner av vesener i universet, og er koblet til dem. Hans behov sprer seg gjennom hver del av verden, og hans ønsker strekker seg til evigheten. Akkurat som han ønsker seg en blomst, ønsker han seg også våren. Akkurat som han ønsker en hage, ønsker han også evig Paradis. Akkurat som han lengter etter å se en venn, lengter han også å se den Vakre og Prektige. Akkurat som når han besøker en kjær som bor et annet sted, trenger han at hans kjæres dør åpnes for han, slik er det også for å besøke de nittini prosent av vennene hans som har reist til mellomriket og slik er frelst fra evig atskillelse, må han søke tilflukt i slottet til den Absolutte Mektige som vil lukke døren til denne store verden og åpne døren til livet etter dette, som er en utstilling av undre, og fjerne denne verdenen og etablere livet etter dette i dens sted.


Free Download "Tro Og Menneskelig" PDF ePub Kindle